develop your own website

WORKSHOPS

DiGiKERK staat voor communicatie en adviseert kerken, parochies en goede doelen. Voor religie professionals en personen die bij deze organisaties betrokken zijn kan DiGiKERK workshops verzorgen en organiseren over vaste en specifiek ontwikkelde onderwerpen die te maken hebben met (online) communicatie. 

Communicatie

Binnen, door en buiten kerkmuren!

Het contact tussen raden onderling, reliprofs en vrijwilligers naar binnen en naar buiten. De informatiestroom, van notulen, kerkblad, beamer en pers tot socialmedia en website.

Content

Kopie kerkblad of plaats voor randkerkelijken?

Je website heeft een missionaire taak. Is de website wel een warm welkom wat betreft je (potentiële) bezoeker? Gebruik je de juiste beelden en woorden? En is iedereen intern en extern aangesloten? 

Socialmedia

Kerk-zijn, tussen luisteren en zenden...

Wie doet de socialmedia en welke media ga je inzetten als kerk en met welke tools? Wat doe je als een vraag gesteld wordt... De informatiestroom in kaart gebracht, met contentkalender als missionair doel. 

Websites

Een CMS dat ook nog te managen is!

Stel, je hebt één webmaster... Dan heb je een probleem. DiGiKERK zorgt voor een duidelijke uitleg zodat meerdere mensen op verschillende nivo's met het CMS kunnen werken en is er altijd als e-coach.

SOCIALSHARE !
het delen van deze pagina vinden we een groot compliment

DiGiKERKSOCIAL